hejhej

13 Helidioter :)


Det är Paulina som gästbloggar idag. Mattias har gått och blivit lite lat.. eller han har ett liv med andra ord. Kortfattat idag: ica, hemma hos mig, laga champinjoner först och sen smördegsknyten, Mattias åker iväg och kommer tillbaka. Skön dag helt enkelt. Nu ska ni få lite skvaller om Mattias.. Visste ni att han och jag har varit tillsammans? ;) Det var ungefär en vecka i sexan. Seriöst förhållande med andra ord.

Puss på er /The one and only Pääääuiie.

men tja

hej hej!
Pallar inte skriva här, för har haft för kul dom senaste dagarna. Skriver som sagt när jag har tråkigt vilket är nu :)
Ska iväg till Alex senare med boysen å kolla lite fotboll...De de.

Ny frilla å piercing (y) Yähni..


fuck off på er.. Haj


vem läser min blogg? idioter..Förutom Paulina å Linda :)

Hej..
Sitter med ruheen å pimplar lite vin... Har varit en ganska skön dag idag faktiskt.. Gjorde en spontan grej som tog ungefär 5 min från idé till slut.. CB + Jessica gick vid Haninge C idag å jag såg att man kunde få 1 hål i örat för 75 kr nånstans.. Så spontan som man är så gjorde man ett litet hål, Bambi betalade vilket gjorde att jag inte kunde banga..
Imorgon blir det btw klippning. Ska nog klippa mig lite annorlunda imorgon mot vad jag brukar ha. Fläshigt. Det finns en film från hårsalongen på facebook. Check it out..

Måste bara säga lite såhär på fyllan att jag saknar lite kompisar från i somras.. Men men - "Lionel Riche, Akon - Just Go".. Egentligen vill jag säga att jag hoppas att det skiter sig för en av er typ, vilket det förmodligen gör typ...typ.typ..

Knaaas..

Nu ska jag å Roine dunka musik å chilla.. puss sådära yähni..

wem e duu?

Hej hej!

Sitter hemma hos en polare just nu å lökar som vanligt. Har käkat massa mat å druckit gott, så nu ska vi slagga hååårt :)

Natti natti :)

natti !

Innan jag somnar så måste jag bara tacka Sara som fan! TAAACKCKCKCKC =) Family and me homies before hoes :)


woho..

Jag å Bambi satt å snackade lite på Facebook nyss.. Både han å jag är fan helt vilse i allt som händer just nu. Bara massa tjaffs överallt, sprit, fester å åka runt överallt till ingen nytta alls egentligen.

Så NU mina damer å herrar, ska iaf jag och Bambi ha en vit HEL helg nästa helg.. Dom som vill får iaf haka på. Det har varit knas både fredag å lördag i typ 10 helgen nu vilket iof har varit kul för Bambi å mig.. Ru å Johan är gay som vanligt. Men iaf, nästa helg blir det.... Coca-Cola, chips, popcorn, godis i alla dess former, några bra filmer, skönt folk, flickor, vattenpipa och ett glatt humör.. Paulina ska komma å baka kladdkaka också. Det har vi iaf bestämt oss för. Tihhi..

Nytt liv steg 2.. :)

Mayheem

Helgen har fan varit bra trots allt flipp.. Bruten näsa, blåtira, påtända människor?, KS i 5 timmar, blodstänk å lite till :) Låter väl som en härlig helg? :)

Mor åt gröt..

Far åt helvete.... HEj...

Va en mayheemkväll igår som vanligt.. Vid 3-tiden så kom det typ 10 pers till varav 8 va brudar kanske? Har ingen aning om vad som hände men kom gjorde dom iaf.. Ikväll blir det lite skoj hemma hos Paulina om jag inte minns fel.. Tjaaaao..


yoyoyoyoyoyo

Hej å hallå!
Vaknade runt 3 inatt..Kan bero på att jag somnade runt 18 också.
Nu är det iaf fredag vilket innebär mera party. Hayde bre

Det går bra nu!

Dag två avklarad och det gick faktiskt bra idag med.. Känns skönt som fan. Det funkar :)

Blir en mysig filmkväll igen med boysen! The game is on!

eshu

Vaknade rätt sent idag...Så nu ska jag käka frukost å sen ska jag över till Bam igen å ha filmkväll typ.. Får se om Emma hakar på eller inte. Hon är ju bangaren nummre 1 ibland ;)

Vi hoeres !!  chop chop

Hellu!

Mayheemkväll igår.. Va faktiskt jäkligt kul..Första hemmafesten hos Bambi börjar jaefligt bra..
Emelie och Emma dök förbi vilket ingen trodde eftersom att dom är största bangarna :)
Sen va tydligen Amir gaybloggarn här? Han va jäkligt trevlig faktiskt..

Nu blir det vatten, lite städning å sen blir det käk med min lilla mamma klockan 19..

shyu

Kommer knappt ihåg vad som hänt i helgen typ..mayheem.

I fredags efter att vi hade förat hos mig i typ 900 timmar drog vi på nån fest i skogen typ..Rätt kul där faktiskt.. Efter det drog jag, Bam å gurkan hem till mig å slaggade stenhårt....
Lördags? .... Vi började kvällen med att dra till Dalarö å träffade Malin som alltid bangar typ...Där ute va det heeeeeeeelt dött så vi tog med oss Malin och nån annan till den andra skogsfesten i Gudö :) Drog därifrån till Paulina å sen drog vi å hämtade Bambis mamma som ville ha skjuts till Arlanda vilket vi gärna ställde upp på..
Nu bor Bambi heeeelt själv i Vh å det kommer bli mayheem!
Bästa!


hellu igen

Har verkligen haft en sjukt bra helg med en massa kul dygnet runt så har inte haft tid alls att skriva här..
Nu är klockan 4 och ska upp å jobba snart.. Skriver lite om helgen lite senare..


Vaaay

Fredagsmys!

Nu blir det party hos farsan typ.. Blir nog inte en repris från sommaren 09 iaf.. Dusch nu, sen ska jag möta Bambi och Emma Shahabaibibibib..

Vayroom!


Sköna kommentarer gör en glad..

Kvällens skönaste kommentar kommer från Emma:

"Emma Ottosson: såklart jag vill! men hörru.. jag ringer sen..
om jag pratar med dig här kan folk tro att vi känner varandra, shulululu :)"


fredag ftw!!

Det har blivit ett jäkla hit å dit med mitt sovande.. men nu är det helg iaf så ikväll blir det sent om jag känner mig och mina söta kompisar rätt..

Igår imorse efter filmen,kladdkakan och lite thé drog jag och Bambi från Paulina klockan 06:00 på morgonen för att hämta en Freerider från Kungsängen som skulle till Haninge.. Alltså en hyrbil man får köra gratis.. Blev en smutsig pickup, men vi hade iaf skitkul.. Somnade runt 13 tror jag och vaknade igen runt 20:00. Träffade Roine på tåget 01:43 vid Handen. Vi stormade Nadia och va hos henne en liten stund innan vi drog hem, spelade biljard och drack öl.. På nåt sätt så lyckas vi alltid ha kul oavsett tid på dygnet eller hur lite pengar vi har.. Mhmhmhmhmm.

Fredag som sagt vilket innebär lite party kanske?

Men först, Dalarö med Bam och Johan.. <3


vilket jävla äventyr..

Jahapp.. Hände jävligt mkt igår kväll/inatt och imorse faktiskt.. Men nu är jag stört trött så jag ska sova en stund i min sköna säng :)

Natti natti !

Hellu!

NEJ jag har inte dött.. Kan folk sluta spamma min söta mail så fort jag inte uppdaterar? Shiss på er ;)

Dagen har bara runnit iväg typ.. Började jobba vid 12 och slutade runt 14 typ. Inte så värst jobbigt direkt men ibland har man det skönt! Har varit med Johan och Paulina hela dagen typ, först drog vi till Liljeholmen och köpte pennor och A3-papper inför nån maskerad på lördag. Träffade även på min lilla far som jobbade i Liljeholmen. Snodde 50 kr av honom och sprang iväg :) Målet med dagen va egentligen att träffa Paulinas syrra Bella i hennes nyinköpta lägenhet i Aspudden..? Har för mig att det va där vi va iaf.. Fick god mat som hon hade lagat till oss bara för att vi är så söta.. Däckade i sängen/soffan där en stund också.. Men nu jävlar är man pigg som en lärka.

Nån som vill leka med mig å Bambi kanske?


Hellö

Hellu!

Resan igår/inatt gick bra^^ Väl framme så gick vi in i vattentornet, tog en bild och sprang till bilen. Kan inte direkt påstå att det blåste lite..

Idag funderar jag på att städa mitt rum lite.. Men bara funderar!


Spontana på HÖG nivå!

Jahaja.. Så SKÖNA vi är.. Nu fick Bambi en störd idé..
Vi ska alltså åka nu klockan 01:30 från:
Västerhaninge

Till:
Vattentornet i Uppsala




Varför inte lixom? thihii


woho

Fan då.. skrev ett inlägg nyss som försvann..
Va på promenad med Johan och Paulina nyss och snackade massa trams typ.
Efter en liten stund satte vi oss på grillplatsen på Johans å min gamla gård där vi träffades första gången 1995 <3

Paulina är btw min BÄSTA bloggkompis. Gå in på hennes blogg och stanna kvar där för här finns det inget att läsa om.. Hej då !! http://pauiie.blogg.se/

hellu

Hellö!
Kom precis hem från Sofia och Johanna..Va där å snodde lite mat som vanligt typ.. Stormar er imorgon med :)

tisdag..

I brist på annat så kollar man självklart på Ellen DeGeneres på kanal 5.. Bästa!

Nu blir det iaf mat..Får se vad som händer ikväll :)


eshu

Har inte mycket alls att skriva om just nu..Är heeelt död efter dagens aktiviteter så ska ta å pallra mig till sängs å sova jäääfligt gott nu..

Sommaren 2010 är planerad lite halvt och vi har världens bästa FB-grupp :)


Eshu

Hellu..
Som vanligt när man ska vara hemma å löka så ringer nån jävel å stör.. Denna gång vare Ru och Bam som ville att vi skulle dra till Sofia och Nathalie å hälsa på dom i Vega.. Sagt å gjort så drog vi dit. Hände inte så mycket direkt förutom att vi spelade piano, kände på det iskalla vattnet, lekte med Hunden, gick på en rundvandring och bakade kladdkaka :)

Nu ska jag iaf fortsätta jobba med CB.. Om en vecka börjar det riktiga allvaret..

eshu

Mayheem ikväll..Nu är man fan trött på att vara ute å ränna hela tiden..

Nästa helg blir festfri.... ?  yähni...

mayheeminlägg! :D !11!!1111one!11two!1

Eshu..

Har inte varit hemma på ett dygn typ men kommer fan knappt ihåg vad jag gjort heller. .Skumt..

Igår började vi hemma hos Minipanzar som han så fint kallas.. Drack en mayheembål som Rebecka hade gjort.. Jäkligt god faktiskt:) Efter vår tid där drog vi vidare å partade satan.. Fick iaf sova 12 timmar  :) naaajs..

Eshu

RSS 2.0